Weekendverkoper

Wil jij graag een afwisselende baan in het weekend met leuke collega’s en werk je graag met een mooi trendsettend product waar je trots op kunt zijn? Dan is werken bij BuitenHof Tuinmeubelen iets voor jou! Als verkoper bij BuitenHof Tuinmeubelen zorg je dat de klant altijd tevreden de deur uitgaat en dat onze showroom er verzorgd en uitnodigend bij staat.

Wie zijn wij?

BuitenHof Tuinmeubelen is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en verkopen van mooie tuinmeubelen en onderscheidend in het voeren van eigen trendsettende en exclusieve labels in de markt. Met de hoofdvestiging in Roosendaal wordt er samen met ongeveer 400 medewerkers flink aan de weg getimmerd. Wij groeien hard! Binnen ons Buitenhof heerst een open bedrijfscultuur waarin ruimte is voor de ontwikkeling en groei van goede medewerkers. We beheren de gehele keten van ontwerp en productie van de tuinmeubelen bij externe leveranciers in het Verre Oosten, tot aan de levering tot in de tuin bij de consument, met de daarbij horende aftersales. Hierdoor onderscheiden wij ons van onze concurrenten in binnen en buitenland. Onder de Primavera Groep vallen de 27 winkels van BuitenHof Tuinmeubelen in Nederland en België, met daarnaast webshops in Nederland, België en Duitsland. Naast de detailhandel is de groep actief als internationale groothandel onder de naam Life Outdoor Living over de gehele wereld en onder Spring Outdoor in de Benelux.

Hoe ziet een dag eruit?

Het is een prachtige dag en jij bent mooi op tijd voordat de winkel open gaat. Samen met jouw collega’s drink je nog een kopje koffie en bekijk je de winkel nog eens. Moeten er nog decoratiekussens op de nieuwe loungeset? Jij checkt of de winkel er netjes uitziet. De eerste klanten staan al voor de deur. Je verwelkomt een jong stel die je daarna rustig de winkel laat verkennen. Na een tijd zoeken ze oogcontact en jij loopt erop af. Je komt met ze in gesprek en adviseert een prachtige loungeset voor hun nieuwe tuin. Tevreden met een door jou uitgewerkte offerte en een brochure lopen ze de deur uit. Na de lunch help je nog verschillende andere klanten die allemaal andere wensen en eisen hebben voor een tuinset. In het magazijn staan nog enkele artikelen die zijn geleverd vanuit ons logistiek centrum in Roosendaal. Deze moeten uitgepakt en gecontroleerd worden waarna ze een goede plek krijgen in onze showroom. Aan het einde van deze drukke dag zorg je samen met je collega’s dat de showroom opgeruimd en netjes afgesloten wordt.

Wat zit er nog meer in jouw takenpakket:

 • Bij vragen of klachten zorg je dat deze op de juiste wijze en snel worden doorgezet naar de juiste afdeling binnen BuitenHof
 • Zorgdragen voor een nette en opgeruimde showroom en bijhouden van het sanitair en magazijn
 • Ontvangen van goederen en op juiste wijze verwerken in het magazijn en de showroom

Wie zoeken wij?

Een enthousiast en commercieel persoon die de klant centraal zet. Je kunt goed werken in teamverband en bent flexibel inzetbaar. Je vindt een positieve sfeer in het team en naar de klant belangrijk.

Competenties:

 • Commercieel en servicegericht
 • Ondernemerschap
 • Betrouwbaar
 • Resultaatgericht

Functie eisen:

 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • 8 tot 12 uur inzetbaar in het weekend

Wat bieden wij?

 • Een interessante baan waarbij je veel verantwoordelijkheid krijgt en de ruimte om door te ontwikkelen
 • Een enthousiast en hard werkend team van gezellige collega’s
 • Een afwisselende baan waarbij geen enkele dag hetzelfde is
 • 25 vakantiedagen o.b.v. fulltime contract
 • Pensioen- en reiskostenregeling

Interesse?

Interesse? Stuur dan nu je CV en motivatie naar jobs@buitenhoftuinmeubelen.be of klik op onderstaande button en solliciteer direct! Misschien zien we je snel!
d

Enthousiast over deze vacature? Deel de pagina met andere via:
d