Interview Tijs

“BuitenHof Tuinmeubelen is een fijne werkplek met een divers team dat elkaar goed aanvult. Het verkoopteam bestaat uit jonge mensen en de managers hebben veel ervaring. Deze combinatie zorgt voor een heel rijk team. Een tevreden klant brengt mij altijd de meeste voldoening.”

“De werksfeer is heel luchtig, gezellig en professioneel. Mijn werkzaamheden zijn dynamisch en elke dag anders. In grote lijnen hebben mijn taken altijd wel te maken met de klant, maar dit kan zich op meerdere manieren uiten. Dan gaat het bijvoorbeeld om offertes maken, klanten helpen in de winkel en deze netjes houden. Als je houdt van sociaal contact en een echte teamplayer bent dan voel je je hier echt op je plek. Het hele team gaat voor hetzelfde doel. BuitenHof Tuinmeubelen is ook erg flexibel en denk echt met je mee. Ik wilde bijvoorbeeld meer uren gaan maken en dit was ook mogelijk.”

Tijs, winkelmedewerker

Enthousiast geworden om bij BuitenHof Tuinmeubelen in een van de winkels te werken? Bekijk de openstaande vacatures en solliciteer direct.