Interview Marit

Marit werkt voor BuitenHof Tuinmeubelen in de winkel in Tilburg en combineert haar bijbaan met haar studie. 

“Het is een fijne bijbaan op een gezellige plek die goed te combineren is met mijn studie. Ik krijg veel verantwoordelijkheden terwijl ik een student ben. Ik ben voornamelijk bezig met verkopen in de showroom. Dus je spreekt mensen aan en je gaat met hen opzoek naar een leuke tuinset. Ik vind het ook erg fijn dat er niet gewerkt wordt met provisie. Zodat ik mij totaal kan focussen op de wensen van de klant.”

“Veel voldoening haal ik uit de leuke werksfeer, sales maken en klantencontact. In de winkel is er altijd tijd voor een grapje, maar iedereen respecteer elkaar ook. Ik herken het BuitenHof DNA in mijn eigen team en in wat het bedrijf graag communiceert. Het nuchtere herken terug in de interacties met de klant, omdat we voornamelijk bezig zijn met de wens van de klant. Hier sluit aandacht ook goed op aan, aangezien onze volledige aandacht naar de klanten gaat. BuitenHof Tuinmeubelen straalt zelf uit dat het doorzetters zijn en dit dragen wij weer uit naar de klant.”

Marit, weekendverkoopster

Enthousiast geworden om bij BuitenHof Tuinmeubelen in een van de winkels te werken? Bekijk de openstaande vacatures en solliciteer direct.