Winkels

Met het hele team zorgen we elke dag weer voor tevreden klanten. Als medewerker in de winkel ben je het visitekaartje van het bedrijf! Voornamelijk ben je enthousiast bezig met de verkoop van onze tuinmeubelen. Je benadert klanten pro-actief en voorziet hen van professioneel advies over een nieuwe lounge- of tuinset. Daarnaast zorg je samen met je collega’s dat de winkel met showmodellen er altijd verzorgd en stijlvol uitziet. We zoeken regelmatig collega’s voor de veertien BuitenHof winkels in Nederland. Kom jij binnenkort het winkelteam versterken?

BuitenHof ambassadeurs

“Er is respect voor de mensen die voor het bedrijf werken. Dat is een erg groot goed. Buitenhof is een bedrijf wat echt open staat voor de medewerkers op de vloer. ”
Marion - Winkelmedewerkster

“Als je houdt van sociaal contact en een echte teamplayer bent dan voel je je hier echt op je plek. Het hele team gaat voor hetzelfde doel.”

Tijs - Winkelmedewerker

“Het is een fijne bijbaan die goed te combineren is met mijn studie. De winkel is een gezellige op plek om te werken. Ik haal veel voldoening uit de leuke werksfeer.”
Marit - Weekendmedewerkster

Verschillende functies

Junior en Senior verkoper

Als verkoper werk je in een van de BuitenHof winkels. Met onze klanten sta je direct in contact en je bent servicegericht. Je vindt het geen probleem om in het weekend te werken, want jij weet tenslotte dat daar de beste verkoopkansen liggen!

Assistent bedrijfsleider

Als assistent bedrijfsleider neem je de filiaalhouder waar bij zijn of haar afwezigheid. Je stuurt verkopers en verkoopsters aan en gaat o.a. ook zelf in gesprek met klanten. Samen met jouw collega’s werk je aan het succes van BuitenHof!

Filiaalhouder

Als bedrijfsleider ben je verantwoordelijk voor een bepaalde BuitenHof winkel. Zo geef je leiding aan een team verkoopmedewerkers en maakt o.a. de personeelsplanning. De coaching van jouw collega’s en de presentatie van de showroom hou je goed in de gaten. Je overlegt regelmatig met de regiomanager.

Bekijk openstaande vacatures

Weekendverkoper

Assistent bedrijfsleider

Winkelmedewerker