Klantenservice medewerker

Wil jij graag een leuke afwisselende fulltime baan? Kom dan bij BuitenHof Tuinmeubelen werken als klantenservice medewerker! Hou jij van een uitdagende baan waarbij je veel contact met de klant hebt? Dan zoeken wij jou!

Over BuitenHof Tuinmeubelen

Plus 100 BV is de overkoepelend organisatie waaronder de 25 winkels van Buitenhof Tuinmeubelen in Nederland en België vallen, onze internationale groothandel Life Outdoor living en onze groothandel in de Benelux Spring B.V. We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en verkopen van tuinmeubelen en onderscheidend in het voeren van eigen trendsettende en exclusieve labels in de markt. Met de hoofdvestiging in Roosendaal wordt er samen met c.a. 250 medewerkers flink aan de weg getimmerd.

Hoe ziet een dag eruit?

Als medewerker van de klantenservice begint jouw dag natuurlijk met een kopje koffie waarna de telefoon gaat. Iemand wilt graag de levertijd van zijn nieuwe loungeset weten. Jij gaat voor hem op zoek in het systeem en kan hem vertellen dat zijn set morgen al geleverd kan worden. Daar is meneer blij mee en jij plant de afspraak in.

Het volgende telefoontje laat niet lang op zich wachten. Iemand heeft een beschadiging aan een loungebank. Jij zorgt voor een oplossing en regelt dat er een monteur naar gaat kijken. De dag vliegt voorbij en tijdens je lunch vertel je jouw collega’s over dat leuke feestje van afgelopen weekend. Je sluit de dag af met een tevreden klant aan de telefoon die blij is met de snelle levering.

 

Wat bieden wij?

  • Een leuke baan waarbij je veel verantwoordelijkheid krijgt en de ruimte om door te groeien
  • Een enthousiast team van gezellige collega’s
  • Een afwisselende baan waarbij geen enkele dag hetzelfde is
  • Een salaris van €11.21 bruto per uur vanaf 21 jaar

Wat wij vragen

  • Minimaal mbo4-werk- en -denkniveau
  • Je bent flexibel inzetbaar; het rooster wisselt waarbij je zowel in het weekend, doordeweeks en in de avond ingedeeld kunt worden
  • 24-40 uur per week beschikbaar
  • Je kunt snel schakelen, hebt een servicegerichte instelling en bent klantvriendelijk
Share This