Tijs, verkoper

Hoe ben je begonnen bij Buitenhof Tuinmeubelen?

Ik heb altijd in de horeca gewerkt maar door het corona virus was daar geen werk meer. Ik vond het sociale van de horeca erg leuk. Ik vond verkopen ook leuk. Dus toen ben ik via het uitzendbureau bij Buitenhof Tuinmeubelen terecht gekomen.

Beschrijf in een paar korte zinnen wat Buitenhof Tuinmeubelen voor jou betekent?

Een fijne werkplek met een divers team dat elkaar goed aanvult. Het verkoopteam bestaat uit jonge mensen en de managers hebben veel ervaring. Deze combinatie zorgt voor een heel rijk team.

Waar haal je de meeste voldoening uit tijdens je werk?

De klant weg laten gaan met een goed advies of koop. Het gaat niet altijd om het meeste verkopen. Een tevreden klant brengt mij altijd voldoening.

Waarom zou iemand volgens jou bij buitenhof tuinmeubelen moeten gaan werken?       

Als je houdt van sociaal contact en een echte teamplayer bent dan voel je je hier echt op je plek. Het hele team gaat voor hetzelfde doel. Buitenhof tuinmeubelen is ook er flexibel en denk echt met je mee. Ik wilde bijvoorbeeld meer uren gaan maken en dat kon ook.

Hoe zou je de sfeer omschrijven op je werkplek?

Heel luchtig, gezellig en professioneel. Je wordt als verkoper bij buitenhof tuinmeubel binnen een paar weken opgeleid. Daarna kun je met veel kennis over de producten praten met de klanten. De verkopers kennen hun producten erg goed.

Hoe zou je de dagelijkse taken omschrijven?

Dynamisch en elke dag anders. In grote lijnen heeft het wel altijd te maken met de klant. Maar dit kan zich op meerder manieren uiten. Bijvoorbeeld offertes maken, klanten helpen in de winkel en de showroom netjes houden.

Herken jij het Buitenhof DNA?

Ik herken mijzelf en mijn collega’s er zeker in. Niemand heeft een 9 tot 5 mentaliteit. We willen zelf  goed geïnformeerd zijn over de producten zodat wij het beste advies kunnen geven aan de klanten.

Buitenhof Tuinmeubelen DNA

Doorzetter; we zetten door, opgeven is geen optie en willen de beste zijn!

Nuchter/ No Nonsens; door nuchter en met beide benen op de grond te blijven maken we samen grote stappen

Aandacht; op de allereerste plaats voor onze klant en uiteraard ook voor onze medewerkers. Je mag je ontwikkelen en daar helpen we je bij.

.