Over ons

 

Van origine zijn we een Bredaas familiebedrijf opgericht in 1986. Onderaan deze pagina tref je een mooie tijdlijn aan van onze organisatie.

Onder de Plus 100 Groep vallen de 28 winkels van BuitenHof Tuinmeubelen in Nederland en België, onze internationale groothandel Life Outdoor Living en onze Benelux groothandel Spring.

Onze passie en specialisme is het ontwerpen, produceren en verkopen van exclusieve trendsettende tuinmeubelen. In onze winkels vindt je  een eigen collectie tuinmeubelen van ons label LIFE. Met de 16 winkels in Nederland, 11 in België en in beide landen een eigen webshop is Buitenhof de grootste tuinmeubelspecialist in de Benelux! In onze winkels werken er doorgaans circa 120 medewerkers.

Ons hoofdkantoor en distributiecentrum bevinden zich in Roosendaal waar we samen met circa 180 medewerkers flink aan de weg timmeren. Wij groeien hard! Binnen dit familiebedrijf heerst een open bedrijfscultuur waarin ruimte is voor de ontwikkeling en groei van goede medewerkers.

Wie past er goed bij onze organisatie en bevat het juiste DNA?

Een harde werker met een no-nonsense instelling die iedere dag met passie aan het werk gaat. Sociaal en gedreven, we doen het bij Buitenhof samen! Samen voor elkaar, de organisatie maar altijd met ons grootste doel; een tevreden klant! We voelen ons allemaal ondernemers op welke afdeling we ook werken en werken bij ons gezonde en snel groeiende organisatie is altijd een uitdaging. Zoals gezegd groeien we hard en daardoor veranderen functies wel eens en kan jouw persoonlijke ontwikkeling snel gaan. We spotten graag talent binnen de organisatie en waar wij groeien, mag jij meegroeien! 

D

Doorzetter; we zetten door, opgeven is geen optie en willen de beste zijn!

N

Nuchter/ No-Nonsense; door nuchter en met beide benen op de grond te blijven maken we samen grote stappen

A

Aandacht; op de allereerste plaats voor onze klant en uiteraard ook voor onze medewerkers. Je mag je ontwikkelen en daar helpen we je bij.       

Tijdlijn BuitenHof Tuinmeubelen – Geschiedenis

1986

Oprichting van het familiebedrijf

 

 

 

1998

Bedrijfsnaam gewijzigd naar Garden Life Style

 

 

2009

Opening van de 5e winkel: Waddinxveen

 

 

2010

Volledig eigen label in onze winkels

2012 & 2013

Winnaar Award Beste Tuinmeubel winkelketen 

 

2012

Opening 10e winkel in Venlo

2013

Kantoorverhuizing naar Roosendaal: Van 4.000m2 naar 30.000m2

2015

Opening van de 15e winkel in Geel

2019

Opening van de 20e winkel in Naarden

2020

Lancering nieuw ERP systeem en nieuwe website

2022

Opening 28e winkel in Apeldoorn