Shiftleader magazijn

MAGAZIJN ROOSENDAAL

Ben jij van nature een leidinggevende die op een enthousiaste wijze een hardwerkend logistiek team kan motiveren en sturen? Dan pas jij perfect in ons logistiek team! In deze functie ondersteun je, samen met de andere shiftleaders, de teamleider bij de dagelijkse werkzaamheden in het magazijn. Samen met jouw team zorg je voor een correcte in- en uitstroom van onze mooie tuinmeubelen.

Wie zijn wij?

BuitenHof Tuinmeubelen is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en verkopen van mooie tuinmeubelen en onderscheidend in het voeren van eigen trendsettende en exclusieve labels in de markt. Met de hoofdvestiging in Roosendaal wordt er samen met ongeveer 400 medewerkers flink aan de weg getimmerd. Wij groeien hard! Binnen ons Buitenhof heerst een open bedrijfscultuur waarin ruimte is voor de ontwikkeling en groei van goede medewerkers. We beheren de gehele keten van ontwerp en productie van de tuinmeubelen bij externe leveranciers in het Verre Oosten, tot aan de levering tot in de tuin bij de consument, met de daarbij horende aftersales. Hierdoor onderscheiden wij ons van onze concurrenten in binnen en buitenland. Onder de Primavera Groep vallen de 25 winkels van BuitenHof Tuinmeubelen in Nederland en België, met daarnaast webshops in Nederland, België en Duitsland. Naast de detailhandel is de groep actief als internationale groothandel onder de naam Life Outdoor Living over de gehele wereld en onder Spring Outdoor in de Benelux.

Wat zijn jouw taken?

Naast het ondersteunen van de teamleider ben jij ook het aanspreekpunt voor jouw team en zorg je voor een gezonde werksfeer. Op een positieve manier probeer je jouw team aan te sturen en te motiveren. Je bent verantwoordelijk voor het aanbrengen van structuur en het opvolgen van de (huis)regels in de dagelijkse werkzaamheden en is het belangrijk dat je toeziet op orde, netheid en veiligheid van de werkplek.

Wat zit er nog meer in jouw takenpakket?

– Zorg dragen van een juiste afhandeling van de uitgaande goederenstroom
– Toezien op het naleven van de werktijden, pauzetijden en (huis)regels
– Logistiek planner voorzien van alle relevante informatie om dagverslagen en roosters te maken
– Het tijdig communiceren van niet kloppende goederen, manco’s, barcodes en schades aan de  teamleider en acties ondernemen
– Het inwerken van nieuwe mensen en zorgen voor een warm welkom
– Je bent het aanspreekpunt voor uitgaande goederen en de bezorgers
– Zorgen dat de routes correct zijn gecontroleerd
– Terugdringen van het aantal pickfouten, manco’s en schades door gestructureerd, productief en efficiënt te werken met het team

Competenties

Wij zoeken iemand die het leuk vindt om in een zeer dynamische omgeving een deel van het team aan te sturen. Ook tijdens piekmomenten weet je goed jouw werkzaamheden uit te voeren. Uiteraard denk je in oplossingen als dit nodig is!

Competenties

 • Leiderschap
 • Communiceren
 • Kwaliteitsgerichtheid
 • Voortgangsbewaking
 • Stressbestendig
 • Delegeren

Functie eisen:

 • Minimaal MBO werk- en denkniveau
 • Aantoonbare logistieke werkervaring
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Flexibeliteit m.b.t. werktijden; In het hoogseizoen tussen medio maart t/m september werken we in 2 ploegen en dient er eens in de 3 weken op zaterdag gewerkt te worden.

Wat bieden wij?

 • Voltijd dienstverband
 • CAO conform salaris
 • Reiskostenregeling
 • Informele en persoonlijke werksfeer in een groeiend familiebedrijf met korte lijnen

Interesse?

Interesse? Stuur dan nu je CV en motivatie naar solliciteren@buitenhoftuinmeubelen.nl of klik op onderstaande button en solliciteer direct! Misschien zien we je snel!
d

Enthousiast over deze vacature? Deel de pagina met andere via:
d