Heftruckchauffeur

MAGAZIJN ROOSENDAAL

Op zoek naar een afwisselende baan waarbij je fysiek bezig bent? Wij zijn op zoek naar een heftruckchauffeur die ons enthousiaste team komt versterken in Roosendaal.

Wie zijn wij?

De 31 winkels in de Benelux en de verschillende webshops van BuitenHof Tuinmeubelen vallen onder de Primavera Groep. Naast de detailhandel is de groep ook actief als internationale groothandel onder de naam LIFE Outdoor Living over de hele wereld.

Buitenhof Tuinmeubelen is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en verkopen van mooie tuinmeubelen. Onze winkels zijn Premium Brand stores van ons eigen label LIFE en daar zijn we heel trots op! Ieder jaar ontwerpen wij deels weer een nieuwe collectie. Binnen onze organisatie heerst een gezellige en informele cultuur waar ambitieuze toppers werken met volle aandacht voor onze klant. Wij hebben mooie groeiambities, dus er is volop ruimte voor ontwikkeling en groei van onze medewerkers.

Hoe ziet een dag eruit?

Jij begint je ochtend natuurlijk bij het koffiezetapparaat. Na een lekkere bak koffie ga je naar het magazijn waar de muziek aan staat en jij kan beginnen aan je dag. Samen met jouw team bespreek je de werkzaamheden voor die dag. Het wordt een drukke dag, dus je kan gelijk aan de slag. Je bent verantwoordelijk voor het picken van de juiste meubelen uit het magazijn. Ook help je om de tuinmeubelen verzendklaar te maken, zet je de meubels klaar en help je met het laden en lossen van de vrachtwagens die op weg gaan naar de klanten. Tijdens je pauze speel je nog een potje pool of dart met je collega’s en de dag is alweer bijna voorbij!

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een kandidaat met een gezonde aanpakmentaliteit en die zich goed staande kan houden in ene logistiek centrum. Je werkt prettig in teamverband samen met respect voor materiaal en product. Verder is het van belang dat je flexibel bent ingesteld.

Competenties: 

  • Anticiperen 
  • Betrokken 
  • Energiek 
  • Gedreven

Functie eisen:

  • Minimaal mbo werk- en -denkniveau
  • Flexibel inzetbaar, van maart t/m augustus werk je in ploegendienst
  • Je wilt spierballen en houdt van fysiek werk

Wat bieden wij?

  • Het behalen van je heftruckcertificaat
  • Een hecht en gezellig team
  • Ruimte en kansen om je te ontwikkelen

Interesse?

Interesse? Stuur dan nu je CV en motivatie naar solliciteren@buitenhoftuinmeubelen.nl of klik op onderstaande button en solliciteer direct! Misschien zien we je snel!
d

Enthousiast over deze vacature? Deel de pagina met andere via:
d