Magazijn Roosendaal

Borchwerf 35, 4704 RG Roosendaal

Alle leveringen vertrekken vanuit ons magazijn in Roosendaal. In het hoogseizoen wordt er in twee ploegen gewerkt om alle inkomende containers met meubelen en uitgaande leveringen te kunnen beheersen. Het verschil met het laag seizoen is er enorm. De eerste wagens die naar onze klanten rijden worden al om 6.00 uur geladen. Ook pakketten met onderdelen die per post worden verzonden, vertrekken vanuit ditzelfde magazijn. In het magazijn bieden wij langdurige jobs met kans op een vast dienstverband. Ook een leuke baan voor tijdens jouw studies of na de examens is mogelijk.

Flexibel inzetbaar

Van maart t/m september werk je in ploegendienst.

Centraal magazijn

 Het magazijn bestaat uit 30.000m2 waar al onze artikelen staan opgeslagen.

Goed salaris

Een marktcomform salaris inclusief pensioenplan. 

BuitenHof ambassadeurs

“There is a friendly atmosphere and you can feel that it is a family company. In the last years the company has grown much and if you do good work you can grow with the company.”

Thomasz

“De veelzijdigheid van het werk in combinatie met het contact met mijn collega’s biedt mij veel voldoening. Mijn collega’s voelen als familie.” 

Jeffrey – Expeditie medewerker

“Ik zoek continue naar verbetering en wanneer ik dan een idee werkelijkheid zie worden dan geeft mij dit voldoening! Er hangt ook een gezellige werksfeer.“ 

Eefke – Logistiek medewerkster

Logistieke toppers

In het magazijn werk je als logistieke topper in een hecht team. Er zijn diverse jobs, wij bekijken graag samen het magazijnwerk dat het beste bij je past. Dit kan gaan van verzending tot orderpicking per heftruck.

 

Bezorging

Als bezorger lever je de bestelde tuinmeubelen bij onze klanten in Nederland, België en net over de grens in Duitsland. Wat zo leuk is ? Bij ons is bezorgen meer dan laden en lossen. Het is evenzeer de klant verwennen met een optimale service. Samen met je team laad je je vrachtwagen in de vroege ochtend met de juiste artikelen voor de geplande route. Eenmaal bij de klant aangekomen zet je de tuinmeubelen tot op de gewenste plek. En wanneer dit zo werd besproken met de klant, monteer je de meubels ook nog eens ter plaatse. Je merkt, service met een lach. Als laatste gezicht ben jij dan ook het visitekaartje van ons bedrijf.

 

Bekijk de vacatures van magazijn Roosendaal

Heftruckchauffeur

Orderpicker EPT

Expeditie medewerker

Bezorger