Financieel administratief medewerker

HOOFDKANTOOR ROOSENDAAL

Ben jij accuraat, heb jij cijfermatig inzicht en ben jij tot medio september beschikbaar? Solliciteer dan nu voor de functie tijdelijk administratief medewerker. Als administratief medewerker ga je aan de slag op onze financiële afdeling en ben jij, samen met jouw team, verantwoordelijk voor een juiste en volledige financiële administratie van de Plus 100 groep.

Wie zijn wij?

BuitenHof Tuinmeubelen is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en verkopen van mooie tuinmeubelen en onderscheidend in het voeren van eigen trendsettende en exclusieve labels in de markt. Met de hoofdvestiging in Roosendaal wordt er samen met ongeveer 400 medewerkers flink aan de weg getimmerd. Wij groeien hard! Binnen ons Buitenhof heerst een open bedrijfscultuur waarin ruimte is voor de ontwikkeling en groei van goede medewerkers. We beheren de gehele keten van ontwerp en productie van de tuinmeubelen bij externe leveranciers in het Verre Oosten, tot aan de levering tot in de tuin bij de consument, met de daarbij horende aftersales. Hierdoor onderscheiden wij ons van onze concurrenten in binnen en buitenland. Onder de Primavera Groep vallen de 25 winkels van BuitenHof Tuinmeubelen in Nederland en België, met daarnaast webshops in Nederland, België en Duitsland. Naast de detailhandel is de groep actief als internationale groothandel onder de naam Life Outdoor Living over de gehele wereld en onder Spring Outdoor in de Benelux.

Wat zijn jouw taken?

Als financieel administratief medewerker ondersteun je bij het verwerken en controleren van facturen en orders die door de bezorgers zijn uitgevoerd. Denk hierbij aan het inboeken van facturen en het controleren of alles is betaald, het bedrag klopt en of er nog bijzonderheden zijn.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een betrouwbare collega die flexibel inzetbaar is. Je hebt feeling met cijfers en je gaat nauwkeurig te werk. Daarnaast kun jij tijdens piekmomenten het overzicht goed bewaren en plan je jouw taken zo in dat je ze tijdig kan afronden. Je bent 32-40 uur per week beschikbaar.

Competenties:

  • Accuraat
  • Proactief
  • Discipline

Functie eisen:

  • Affinitiet met cijfers
  • Kennis van Excel 
  • Minimaal HBO werk- en denkniveau

Wat bieden wij?

  • Voltijd dienstverband (32-40 uur)
  • Marktcomform salaris
  • Reiskostenregeling 
  • Informele en persoonlijke werksfeer in een groeiend familiebedrijf met korte lijnen

Interesse?

Interesse? Stuur dan nu je CV en motivatie naar solliciteren@buitenhoftuinmeubelen.nl of klik op onderstaande button en solliciteer direct! Misschien zien we je snel!
d

Enthousiast over deze vacature? Deel de pagina met andere via:
d